2017-09-02 02:33:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Újítsa meg környezetét, ruhatárát

Napi horoszkóp szeptember 2-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Már a reggeli órákban toppon kellene lennie, mert kicsit sűrűnek ígérkezik ez a nap. Valóban jól haladnak a dolgai, minden oka megvan az örömre. Kisebb összeütközések előfordulhatnak most, próbáljon meg több kompromisszumot kötni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Ön egy igazi kötéltáncos, és most éppen pengeélen állnak a dolgai. Elég lenne egyetlen hibás lépés ahhoz, hogy valaki ki tudja billenteni lelki egyensúlyából.... Próbáljon meg átlépni a nehéz helyzeteken, tegyen úgy, mint aki ezer százalékig bízik a saját döntéseiben.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr hátráló mozgásban látszik, és együtt áll a Marssal. Vannak olyan pillanatok az ember életében, amikor jobb lenne, hátralép egyet, és kívülről szemléli az eseményeket – nos, ön most épp ilyen szituációban lehet… Ne engedje szabadjára az indulatait!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold szemben áll önnel a Bak jegyében. Valaki rivalizál önnel, talán irigy a sikereire, a párkapcsolatára. Ne legyen kisebbségi érzése mások miatt, próbálja kívülállóként szemlélni a dolgokat, és csak akkor avatkozzon közbe, ha nagyon muszáj.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Mars még az Oroszlán jegyében áll. Itt az ideje annak, hogy új célokat állítson fel. Az sem baj, ha lassan halad előre, lépésről lépésre. Nem muszáj mindent a legrövidebb idő alatt elérni.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Bár pihennie kellene, nehezen engedi el magát, túl sok a befejezetlen ügye, feladata. Pedig fáradtan minden kétszer annyi időbe telik, ezt tartsa szem előtt!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz az Oroszlán jegyében jár. Új dolgok felé kellene a figyelmét fordítania. Újítsa meg egy kicsit a környezetét, ruhatárát is! Este egy beszélgetés közelebb viheti a céljaihoz.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars az Oroszlán jegyében jár. Ezen a hétvégén ne foglalkozzon kötelező feladatokkal, és csak annyit vállaljon, amennyit biztosan el tud végezni. Szánjon több időt a családjára, szeretteire.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Mars az Oroszlán jegyében jár. Egy kis környezetváltozás önnek is jót tenne. Próbáljon meg elutazni valahová! Az ember képes teljesen megújulni akár két nap alatt is.
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bak jegyében jár. Anyagi gondjai lehetnek, vagy talán ön tulajdonít csak túl nagy jelentőséget a pénzügyeknek. Próbáljon egy kicsit ellazulni, az biztos jót tenne önnek!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Lehetséges, hogy egy kedves barátja, vagy ismerőse nagy örömről számol be, talán esküvőre készülnek. Bármilyen társasági eseményen is vesz részt a mai napon, jól fogja érezni magát!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz szemben áll a Nappal. Ez elvakíthatja önt a szó szoros értelmében is. Ne kockáztasson, inkább tartsa be a közlekedési szabályokat betűről betűre. A rohanás számos veszélyt tart magában.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: